Composteercursus Roden

In samenwerking met de gemeente Noordenveld en het IVN organiseert de werkgroep Milieu van het IVN Roden-Norg op 16 november een composteercursus voor inwoners van Noordenveld. De cursus wordt gegeven van 19.30 uur tot 22.00 uur in het Clubgebouw van de Vrije Tijd Tuinders aan de Westeresch 18 in Roden (tegenover de Gamma).

Tijdens deze cursus leert u wat wel en wat zeker niet op de composthoop hoort. Wilt u daar alles over weten? Geef u dan op voor de composteercursus bij ivn.rodennorg.secretaris@gmail.com of bel naar: 050 - 503 45 74. De cursus is gratis.

Subsidie

U kunt als inwoner van de gemeente Noordenveld subsidie krijgen op de aankoop van een compostvat. Deze subsidie bestaat uit 75% van het aanschafbedrag van een compostvat (tot een maximum van 65,62 euro), ongeacht waar u dit vat koopt.

Aanspraak maken op deze korting is simpel: geef de aankoopbon van het compostvat af bij de balie/receptie van het gemeentehuis in Roden onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en IBAN-bankrekeningnummer.

Na het volgen van de composteercursus krijgen de deelnemers een bon. Daarmee is het mogelijk om nog eens 25% extra subsidie te krijgen op het aanschafbedrag van een compostvat.