Energiemarkt Roderwolde

Energiek Roderwolde is het bewonersplatform dat samen met buurt en buurtgenoten de uitdaging aangaat om Roderwolde en omstreken energieneutraal te maken. Onder het motto ‘geen woorden maar daden’ organiseren zij samen met de gemeente en Energiecoöperatie Noordseveld op woensdag 8 november een energiemarkt. De markt is bij het MFA Roderwolde (Hoofdstraat 21A) en duurt van 19.00 tot 21.00 uur.

Onder het genot van een kop koffie komt u alles te weten over isoleren en ventileren, (hybride) warmtepompen, zonnepanelen, subsidies en het Energieneutraal wonen-plan. U krijgt de gelegenheid om u in te schrijven op concrete aanbiedingen van leveranciers en installateurs. Met begeleiding van onafhankelijke deskundige adviseurs kunt u daarmee zelf én samen praktische stappen zetten om uw energieverbruik te verminderen. Bovendien is het mogelijk om verdere toelichting op het wijkuitvoeringsplan (WUP) te krijgen. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Contact

Na inschrijving voor een actie wordt u binnen twee weken gebeld om een afspraak in te plannen. Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel meer informatie ontvangen over de aangesloten acties? Stuur een e-mail naar info@energiekroderwolde.nl