Noordenveld op Promotiedagen

Op dinsdag 7 en woensdag 8 november staat de gemeente Noordenveld weer op de Promotiedagen in Groningen. Dé plek waar bedrijven elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en zakendoen. Samen met buurgemeenten Westerkwartier en Tynaarlo organiseren we een levendig en vitaal plein waarop verduurzaming en vergroening centraal staan.

Ook dit jaar is weer hard gewerkt aan een bruisend programma op het ‘Westerkwartier-Noordenveld-Tynaarlo-plein’. Op dinsdag 7 november komt Annemarie van Gaal om 19.00 uur het publiek inspireren. Annemarie is financieel expert en één van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers. Na afloop is er een netwerkbijeenkomst voor bezoekers.

Programma

Dit jaar kunnen onze bezoekers hun horizon verbreden en deelnemen aan sessies over thema’s die ons de komende jaren zullen bezighouden. Professionals delen hun kennis en expertise, geven nieuwe inzichten, laten de nieuwste trends zien en natuurlijk gaan bezoekers ook zelf aan de slag. Bekijk het volledige programma van ons plein op www.promotiedagen.nl/pleinen/plein-westerkwartier-noordenveld-tynaarlo

Bus naar Martiniplaza

Om zo veel mogelijk ondernemers en geïnteresseerden uit onze gemeente de kans te geven een rondje te maken op de Promotiedagen, hebben wij als gemeente een bus geregeld. Deze zal op dinsdag 7 november vanaf 18.15 uur van Norg naar Roden en Peize rijden om vervolgens iedereen af te zetten bij Martiniplaza. Ook kunt u met de bus mee terug. Wilt u met de bus mee? Meld u dan vóór zaterdag 4 november aan via ez@promotiedagen.nl. Op woensdag 8 november rijdt er geen bus.

Komt u ook? 

U bent van harte welkom op ons plein! Vraag een gratis toegangskaart aan op www.promotiedagen.nl/bezoeken/aanvragen-toegangskaart