Bedrijfskavel kopen

Algemeen

Bent u op zoek naar bouwgrond voor uw bedrijfspand? Hieronder vindt u het aanbod in Roden.

Voor meer informatie kunt u bellen, whatsappen of mailen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Haris Dzelilovic
E-mail: h.dzelilovic@noordenveld.nl

Telefoonnummer: 06 - 296 350 61

Bedrijvenpark Haarveld Roden

Bedrijvenpark Haarveld is het groenste bedrijventerrein van Noord-Nederland. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via de rondweg en provinciale weg vanaf de A7 en A28. Groningen ligt op slechts 12 kilometer afstand. Door de ligging, mogelijkheden en het groene karakter is Haarveld een zeer gewilde locatie voor MKB-bedrijven om zich te vestigen. Er zijn nog 2 kavels beschikbaar (oktober 2023). In goed overleg is het formaat van de kavel aan te passen aan uw ruimtebehoefte.

Hierover vindt u een actuele lijst van de beschikbare kavels en aanvullende informatie.

  • Kavel 6, 3005 m2, zichtlocatie, tot en met milieucategorie 2
  • Kavel 44, 4430 m2, bedrijfslocatie, tot en met milieucategorie 2
Een kaart met kavels bij Haarveld in Roden
Disclaimer: Wij proberen de verkavelingstekening zo actueel mogelijk te houden. Echter, door recente transacties, kan de huidige weergave op onze website verschillen van de actuele situatie.

Mogelijkheden

Het bedrijventerrein is opgedeeld in verschillende zones. Er is een zone voor kennisintensieve en productiebedrijven, een zone voor bedrijven die werken en wonen combineren en een zone met zichtlocaties gesitueerd aan de provinciale weg N372.

Prijzen

Prijzen zijn exclusief BTW vanaf € 75,- per vierkante meter en afhankelijk van de functie en locatie.

FunctieBinnenterreinZichtlocatieOpslag voor niet-inpandige woningOpslag voor inpandige woning
werken/wonen€ 75,-€ 90,-€ 32.000,-€ 25.000,-
bedrijven€ 75,-€ 90,-n.v.t.n.v.t.
kantoren€ 110,-€ 120,-n.v.t.n.v.t.

 

Meubelboulevard Westeres Roden

De Westeres is een meubelboulevard aan de noordkant van Roden. Het bedrijventerrein ligt meteen naast de provinciale weg. Vanuit Groningen en Leek is het terrein gemakkelijk te bereiken. Er is een origineel en gevarieerd aanbod aan bedrijven, zowel lokaal als van landelijke ketens. Gevestigde bedrijven: Gamma, Tuincentrum Roden, Vida Libre, Roadz, Prominent en 50plusland, Decokay, Aart Kok Adventures, Dutch luxury Bedding, Spacom luxury outlet en autoshowroom Autoroden.nl.

Mogelijkheden

De Westeres is vooral bedoeld voor detailhandel die veel ruimte nodig heeft voor de verkoop van artikelen zoals auto's, boten, caravans, landbouwwerktuigen, artikelen voor inrichting van woning en tuin, grove bouwmaterialen, keukens en sanitair.

Beschikbare kavels

In overleg is het formaat van de kavel aan te passen aan uw ruimtebehoefte. Prijzen zijn exclusief BTW vanaf € 75,- per vierkante meter.

Reststroken bedrijventerreinen

Op onze bedrijventerreinen ontstaan soms reststroken. Dit zijn stukken grond op bedrijventerreinen die, om welke reden dan ook, nog in het bezit zijn van de gemeente en eventuele rechten/plichten en/of erfdienstbaarheden met zich meedragen.

Beschikbare stroken (actuele status juli 2023)

Prijzen zijn exclusief BTW € 75,- per vierkante meter.

Op dit moment zijn er geen reststroken te koop op onze bedrijventerreinen.

Bedrijventerreinen regio Groningen-Assen