Bedrijfskavel kopen

Algemeen

Bent u op zoek naar bouwgrond voor uw bedrijfspand? Hieronder vindt u het aanbod in Roden. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.

Bel 088 - 050 82 73 of mail m.romashuk@noordenveld.nl

Meubelboulevard Westeres Roden

De Westeres is een meubelboulevard aan de noordkant van Roden. Het bedrijventerrein ligt meteen naast de provinciale weg. Vanuit Groningen en Leek is het terrein gemakkelijk te bereiken. Er is een origineel en gevarieerd aanbod aan bedrijven, zowel lokaal als van landelijke ketens. Gevestigde bedrijven: Gamma, Tuincentrum Roden, meubelzaken HEM, Roadz, Prominent en 50plusland, Decokay, Aart Kok Adventures, Dutch luxury Bedding, Spacom luxury outlet en autoshowroom Autoroden.nl.

Mogelijkheden

De Westeres is vooral bedoeld voor detailhandel die veel ruimte nodig heeft voor de verkoop van artikelen zoals auto's, boten, caravans, landbouwwerktuigen, artikelen voor inrichting van woning en tuin, grove bouwmaterialen, keukens en sanitair.

Beschikbare kavels

U bepaalt zelf de grootte van de kavel. Prijzen zijn exclusief BTW vanaf € 75,- per vierkante meter.

Bedrijvenpark Haarveld Roden

Het bedrijventerrein Haarveld is goed bereikbaar via de rondweg en provinciale weg vanaf de A7 en de A28. Groningen ligt op 12 kilometer. Het bedrijvenpark heeft 11,5 hectare beschikbaar voor bedrijfsgebouwen. Daaromheen is een groot terrein met bos, waterpartijen en wandelpaden. Hiermee is Haarveld het groenste bedrijventerrein van Noord-Nederland.

Mogelijkheden

Het bedrijventerrein is opgedeeld in zones. Er is en zone voor kennisintensieve en productiebedrijven, een zone voor bedrijven die werken en wonen combineren en een zone met zichtlocaties gesitueerd aan de provinciale weg N372.

Beschikbare kavels

U bepaalt zelf de grootte van de kavel. Prijzen zijn exclusief BTW per vierkante meter (m2) en afhankelijk van de functie en locatie.

Functie Binnenterrein Zichtlocatie Opslag voor niet-inpandige woning Opslag voor inpandige woning
werken/wonen € 75,- € 90,- € 32.000,- € 25,000,-
Bedrijven € 75,- € 90,- n.v.t. n.v.t.

Kantoren

€ 110,- € 120,- n.v.t. n.v.t.

 

Er zijn nog 5 uitgeefbare woon-werk kavels beschikbaar

Bedrijventerreinen regio Groningen-Assen