BSO+

Algemeen

De BSO+ is een buitenschoolse opvang voor kinderen die extra aandacht, structuur en begeleiding nodig hebben. U leest hier wanneer uw kind mogelijk in aanmerking komt voor de BSO+. Na uw aanmelding nodigen wij u uit voor een intakegesprek.

Hoe de BSO+ eruit ziet

De BSO+ groep bestaat uit maximaal 10 kinderen. Deze kinderen zijn in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Op de groep zitten 2 ervaren pedagogisch medewerkers. Zij besteden extra aandacht aan kinderen en hun behoeftes. Zo zorgen ze voor meer rust en structuur.  De kinderen kunnen zichzelf zijn en hun talenten ontwikkelen. Daardoor doen ze succeservaringen op. Er wordt gewerkt met het programma DoenKids, waarbij kinderparticipatie een belangrijk onderdeel is. De pedagogisch medewerkers ondersteunen ook de ouders bij enkelvoudige praktische opvoedvragen. 

Locatie

BSO+ Het Valkhof
Schonauwen 2
9301 SP Roden

Voorwaarden

Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar komen in aanmerking voor de BSO+ in de volgende gevallen:

  • Uw kind zit op het speciaal onderwijs en het gaat nu niet goed op de gewone BSO
  • Uw kind heeft gedragsproblemen
  • Uw kind kan de groepsgrootte op de gewone BSO niet goed aan
     

Aanmelding en vervolg

Vul het aanmeldformulier in als u uw kind wilt aanmelden. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om een intakegesprek te plannen. Wij kijken of uw kind voor de BSO+ in aanmerking komt. Ieder half jaar vindt er een gesprek plaats om te kijken of de BSO+ nog de juiste opvangplek voor uw kind is.

Contact

Heeft u vragen over de BSO+? Bel dan 088 – 050 88 84 of mail vraag@noordenveldwerker.nl