Hulp bij schulden

Algemeen

Heeft u schulden of andere financiële problemen waar u zelf niet uitkomt, dan kunt u terecht bij onze Noordenveldwerkers. Zij denken mee over hoe u uw geldzaken op orde krijgt. En regelen als dat nodig is een verwijzing voor een schuldregeling.

Vroeg Eropaf

Met het project ‘Vroeg Eropaf’ bieden wij u vroegtijdig persoonlijke hulp om grip op uw geldzaken te houden. Wij werken samen met woningcorporaties, energiebedrijven, zorgverzekeraars en het waterbedrijf. De hulp die we bieden is gratis.

Wanneer u hulp krijgt

Als u bij 2 of meer van de bovengenoemde organisaties een betalingsachterstand heeft bieden wij u hulp. Ook als u bij één van deze organisaties een betalingsachterstand heeft van een hoog bedrag. Wij zoeken contact met u via de telefoon, een brief en/of een huisbezoek. Om u te helpen bij het vinden van de juiste hulp. Het is gratis.

Uw betalingsachterstand is minstens:

  • 25 dagen oud (huur)
  • 30 dagen oud (zorgpremie en water)
  • 50 dagen oud (energie)

Hoe u hulp vraagt

Wilt u niet wachten op hulp? Dan mag u zelf ook contact opnemen, bel 088 - 050 88 84 of mail vroegeropaf@noordenveld.nl.

Als u geen hulp wilt

Wilt u in de toekomst geen bericht meer van ons ontvangen vanwege een betalingsachterstand? Dan kunt u dit doorgeven aan uw woningcorporatie, energieleverancier, waterbedrijf en/of zorgverzekeraar. Zij zullen deze informatie dan niet meer aan ons doorgeven.