Jaarlijkse ondernemersbijeenkomst

Op maandag 25 maart organiseert de gemeente Noordenveld de jaarlijkse ondernemersbijeenkomst. Dit keer in Norg vanaf 17:30 uur bij restaurant Norgerhout (Asserstraat 55). Alle ondernemers uit de gemeente Noordenveld zijn van harte welkom bij deze netwerkbijeenkomst. Aanmelden hiervoor is gratis en kan via onderstaande knop.

Programma

17.30 uur: inloop

18.00 uur: start diner.

19.15 uur: gastspreekster Giny Boer (CEO C&A Europa) neemt ons mee in haar verhaal. Giny is geboren en getogen in Lieveren, zal haar unieke perspectieven en ervaringen delen, waarbij ze inzicht biedt in leiderschap, ondernemerschap en innovatie in de retailsector. 

Daarna schakelen we door naar een muzikale verrassingsact van een lokale artiest en natuurlijk sluiten we de avond af met de spectaculaire uitreiking van de Ondernemersprijs 2023.

Kanshebbers ondernemersprijs 2023

The Concrete Factory, JOY House of Brands en Barels Bij de Bloemenschuur zijn in de race om naar huis te gaan met deze zeer prestigieuze prijs. 

Genomineerden stellen zich voor

Concrete Factory

Joy House of Brands

Bloemenschuur Barels

Kosten

Aan deze avond zijn voor ondernemers uit de gemeente Noordenveld geen kosten verbonden. Echter brengen wij een bedrag van € 25,- in rekening bij no-show. Heeft u zich aangemeld, maar lukt het toch niet om te komen? Geef dit dan maximaal 24 uur van tevoren door via ez@noordenveld.nl.