Wijkbeheer

Algemeen

Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte. In Noordenveld doen we dit wijkgericht. Per gebied is er 1 voorman die verantwoordelijk is voor het beheer. De voorman in uw gebied is ook uw aanspreekpunt. Hierdoor kunt u makkelijk vragen stellen, overleggen en informatie doorgeven.

Beheer

Heeft u vragen over het groenonderhoud (zoals over de bomen, het maaien of onderhoud van plantsoenen), over speeltuinen, voetpaden, fietspaden en de wegen of het beheer van de begraafplaatsen, neem dan contact op met onze beheerafdeling. Zij brengen u in contact met de voorman in uw wijk of dorp.  

Contact met beheer 

Gebiedsverbinders

Kom met vragen, ideeën en initiatieven bij de gebiedsverbinder 

Uw ideeën en initiatieven voor het verbeteren van de leefomgeving zijn belangrijk. Deel ze met de gebiedsverbinder in uw woonplaats. Het kan gaan over alles wat er speelt in uw wijk of dorp. De gebiedsverbinder komt graag bij u langs. Een wandeling met u door uw buurt is ook mogelijk. Voorbeelden van vragen, ideeën en initiatieven:

  • Ik heb een idee om mijn wijk of dorp mooier / leuker/ socialer / veiliger te maken, hoe pak ik dat aan? 

  • Ik heb een vraag en ik weet niet bij wie ik moet zijn 

  • Hoe kom ik in contact met mijn dorps- of wijkbelangenvereniging om bijvoorbeeld over de wijk- of dorpsschouw of de Landelijke Opschoondag mee te praten?  

Contact met gebiedsverbinders 

Woont u in Oost Noordenveld (Norg, Peize, Veenhuizen, Peizermade, Peizerwold, Altena, Langelo, Lieveren, Peest, Zuidvelde, Westervelde en Huis ter Heide)? Neem dan contact op met Gert van Rossum via g.vanrossum@noordenveld.nl.

Woont u in in West Noordenveld (Een, Een West, Amerika, Roden, Roderesch, Alteveer, Steenbergen, Nietap, Nieuw-Roden, Leutingewolde, Foxwolde en Roderwolde)? Neem dan contact op met Leonie van Roekel via l.vanroekel@noordenveld.nl 

Voor telefonisch contact met Gert of Leonie belt u 088 - 050 88 86. De beheerafdeling verbindt u door.