Bekendmakingen en regelgeving

Algemeen

Onze regelgeving en officiële bekendmakingen publiceren wij op Overheid.nl. Zoals berichten over bouwplannen, vergunningen en nieuwe verordeningen. U blijft op de hoogte door zich te abonneren op een e-mailservice. Of download de app waarmee u snel en overzichtelijk ziet welke besluiten over uw buurt gaan.

Verordeningen en regels

Verordeningen zijn wetten die gelden voor iedereen binnen de gemeente, bijvoorbeeld de APV (Algemeen Plaatselijke Verordening) of de legesverordening. Beleidsregels zijn geen wetten, maar richtlijnen. Ze geven aan hoe het college van burgemeester en wethouders zijn bevoegdheden uitvoert. Verordeningen worden vastgesteld door de gemeenteraad; beleidsregels door het college. 

Verordeningen en regels van gemeente Noordenveld op Overheid.nl

Bekendmakingen in de krant

Wij publiceren onze bekendmakingen ook wekelijks in De Krant. Heeft u deze krant niet ontvangen, kom dan langs bij het gemeentehuis voor de krant. Of bekijk de informatie online.

Heeft u klachten over de bezorging van De Krant? Geef die door met het contactformulier op de website van De Krant of e-mail naar bezorgklachten@media-totaal.nl