Zorg- en Beweegmarkt op 30 april in De Brinkhof

Bewegen, spel, vrije tijd en zorg. Dat is wat centraal staat tijdens de Zorg- en Beweegmarkt in De Brinkhof op dinsdag 30 april in Norg. Op de Zorg- en Beweegmarkt maakt u kennis met verschillende mogelijkheden op zorg- en beweeggebied. Er is veel te zien en te beleven en het is voor alle leeftijden.

Tijdens de Zorg- en Beweegmarkt is niet alleen informatie te krijgen, ervaren is een groot onderdeel van de middag, die van 13.00 tot 16.00 uur duurt. Wie bijvoorbeeld een driewieler wil uitproberen kan dat doen tijdens het evenement. Wethouder Kirsten Ipema opent de middag om 13.00 uur. Om 13.30 uur geeft sportdeskundige Christéan de Weerd een presentatie. Hij vertelt wat bewegen met u doet. Leefstijlcoach en beweegmakelaar Dorien van Bommel vertelt over een gezonde leefstijl om 14.45 uur en om 15.45 uur is de afsluiting met een hapje en een drankje. 

Driewielfietstocht 

Heeft u een driewielfiets? Op 30 april kunt u meedoen met de openingsrit van de Doortraproute Norg. Dat is een fietsrondje van 20 tot 25 kilometer over ruime paden en overzichtelijke kruispunten. Er zijn weinig obstakels. De begeleiding is in handen van Toegankelijk Noordenveld en Welzijn in Noordenveld. Wie wil deelnemen meldt zich aan via: 050-3176500 of service@stwin.nl

Verzamelen begint om 12.45 uur bij de rechter ingang van De Brinkhof (de kant van de Poiesz Supermarkt) en om 13.05 uur vertrekken de deelnemers. De tocht is rond 14.30 uur afgelopen. Vergeet niet een lader voor uw fiets mee te nemen. 

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met het servicebureau van Welzijn in Noordenveld via: 050-3176500 of service@stwin.nl