Nieuwe ondernemer camping Ot en Sien gezocht

Per 1 januari 2025 loopt de overeenkomst met de huidige huurder/exploitant van Camping Ot en Sien af. Daarom zijn wij vanaf nu op zoek naar een exploitant die opnieuw een goede recreatieve invulling geeft aan de camping. Om geïnteresseerden gelijke kansen te bieden en om transparantie te waarborgen, hebben wij besloten een openbare selectieprocedure te organiseren. Ons doel is om een exploitant te selecteren die de camping binnen de gestelde randvoorwaarden voor eigen rekening en risico gaat exploiteren.

Over de camping

Camping Ot en Sien ligt aan de Norgerweg 2a in Roden als onderdeel van Havezate Mensinge. Er zijn op dit ogenblik ongeveer 50 kampeerplekken. De camping is omgeven door de rust en schoonheid van de Drentse natuur en heeft altijd zijn eigen charme behouden. De camping is goed bereikbaar, met zowel de A7 als de A28 op slechts enkele kilometers afstand. De grond waarop de camping is gevestigd, is eigendom van de gemeente Noordenveld.

Wij zoeken een exploitant die de goede recreatieve invulling van de camping op een innovatieve en duurzame manier uitvoert. We willen een camping die zich voornamelijk richt op doortrekkende reizigers, campers en kort-kampeerders. Een camping vol met chalets of huisjes is uitdrukkelijk niet de bedoeling. Meer informatie leest u in de selectieleidraad.

Planning

Een gedetailleerde planning van de selectieprocedure staat in de Selectieleidraad.

Enkele belangrijke data voor ondernemers die belangstelling hebben om mee te doen aan de procedure.

TaakDatum
Indienen vragen 1e ronde24 april 2024
Indienen vragen 2e ronde15 mei 2024
Indienen inschrijvingen5 juni 2024
Pitches geselecteerde gegadigden17 - 21 juni 2024
Definitieve gunningjuli 2024

Meer informatie

Hieronder een lijst met de documenten die van belang zijn voor de selectieprocedure.